Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:18 Gy_A

Ahol lakom veled 40.

Kitúrhatatlan megszáradt takonyrémálom az orromban máskor meg hányásban ébredek csak egyszer furcsa bensőséges szag üveges Coca-Cola kiszálltunk az autóból McRose ivója de lehet hogy Vése lehányom a zsiguli csíkos érdeskes üléshuzatát.

Tölcséresfagyi asztalra állítható maga a tölcsér keresztes meglehetősen tömör a McDonald’s reinkarnálta miként a technokultúra a vöröscsillagot.

Veszteségparipa franciakarcsit megolaszázhatatlan módon e rittyó-gány kollégiumi szobába köpte a skandinávfalloszú eunió (mint egy géj popsztár, nem?). Az eutista földrészjáró országközi tapasztalata a ruszkifil buszkifli más néven a csőrös villaglakó (fucking piece of shit). Drogos kísértetek járják be Európát.

Érdekes fejtegetni neki csökevény-angolul mi generacionsztikusan megéltük az egész kompjúterevolúciót

na meg a sípoló nyalókák beszámozva lehet dallamot fütyölni glória naná meg diszkont (mér jobb mint áfész meg közért mer hülyék azért) kiwiszörp kazetták ama kronvédelemmel ellátott Balduruzs Tódi. Micsoda lelkesedés! 600 forintokért rózsaszín cetlik nem is egy vérszem vérszem nem egészen érzem az alsó részem vérzem

gördeszka nem is tudok igazán skandináv kétléchez szokott csúszólábam térdepülök térrepülök térdrepülök pofáraesek. Ömlik a vér diadalút gyalogologoda anyukámhoz kaputelefon jaj. Batmanes gördeszka sokáig a radiátor mellett a szekrény és a fal közötti szükséglomtárban.

Kevés az ige tényleg akkor írok ige néhányat: ige ige ige ige ige ige ámen ige ige lőn ige, ige mindörökké ige mianyánk ige elíg-e? Migenerációnk hülye Blimpiskid meg szedett-vedett fajú Píódinnye youth of degeneration

például a brummogó náksi-hasonmás kapucnispulcsi fülbevaló szolárium ennyit ért az egész generák. Eljönnöm nemoké ez de legalább nagyon.

komment

süti beállítások módosítása