Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:23 Gy_A

Ahol lakom veled 15.

Jaésazt volt szerencsém bejelenteni hogy a Nagy nagy Imre szegről-végről rokon? Nagy nullfing vagyok történelemből mert minden múlt csak annyiban érdekes amennyiben a feszült jelen idő bőrébe bújtatható, amennyiben az előttünk éltek nyomai nem letűnésük hanem jelenlétük jeleit közvetítik a saját individuális élhetetlen életén töprengőnek. Metal Hammer, nyelvrokonorkanaság.

Katt monitorkaszakadt hangos írógépkelepelés régen hiányzik itt a szoba végiben elektromos és nem elégtromos taktaktarararak hülye efef. Taktak.

Foganásom pillanatában megszületett szerelmem hogy hiányzott a nem-létben 9 hónapig most is de sss

a szél a másik szoba ablakán fütyülni szokott de már biztosnem biztonsem csak a húgom lakik már ott nincs már ott gótikus fütyöröszés csak közszerelem

ez lett a sorsa minden havernak az egész köcsög banda jött ez a rave meg house meg trance nem az én hülye agyamnak való meg a technokolnak te angyal vagy felemelkedsz a többi pedig kárhozva hal 30 közelében eldöntik megfáradtak aztán statikuss: ugyanazt kúrják ugyanúgy melegítőalsó NIKE cipő papucs strand gyerek agyonba-szottul félrenevelt a nagyszülőgeneráció hibája szocializmusépítők NEM karrieristák ez itt a szaros különbség. Szólj nyugodtan, nem elég egyetemes, nem elég elhatárolt személyemtől, nem elég politikasemleges – tulképp ez ugyanaz, Joyce egocentrizmusa angry love-ja lokálpatriotizmusa szexcentrizmusa, de én 100 év tanultam valamit, ismerek valamit, elkopott szemeimmel látom az utat, szeretek, de sss

Bordólevelű közcseresznyefa takarja el ablakom zizeg sötét-bíborbugyi Tolkiengem Tolkivelem Timotolki ostobák. A Kaposvárkönyv (a régi, kék) hátulján ablakunk előtt még semmi fa vagy csak pici, a bokrok is sehol.

komment

süti beállítások módosítása