Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:26 Gy_A

Ahol lakom veled 3.

Én mondom, rokon az éjjeli rohadt tévé és az élet.

Most is; izzadok az éji kánikulában, várom, hogy száradjon lucskosra izzadt paplanom, párnám és végre nyugodni, nyugodni térjek.

Mit is, mit is?... Persze, rendszerváltás. Nem is: rendszerváltozás, (mi a szarért ez?) biztos mert nem megváltották, (még szép) hanem csak úgy változott. Na ja, és mi lesz a panelokkal? Mi e kedves monstrumokkal, kiknek szája embert okád?

Mifélét? kérdem én, kérded te. Olyat bizton nem, ki elvesztette paneli ártatlanságát és a falu tetemének rugdosásába kezdett, mígnem hülye amerikai mintára készült burzsujtömbök, kertes barbie-házak, az ostoba klipek ostoba házai bukkantak elő a semmiből, és rendezett sorokban rágcsálni kezdték a jóízlést. Emilyent bizton nem, emezt messzire köpi, legalábbis a tetves merikába ahol megcsinálhatják a kis magyarnegyedüket, messzire, és haragban válnak el. Emezek irigyek az ablakokból lógó hányadék emberekre, kiknek van merszük megfeszülni, van merszük ostoba hülyeségekkel derékba törni szépen ívelő logaritmikus alkotói pályájukat és cselekedni, mélybehajlón tenni, ugrani, placcsanni.

Érvek panel mellett és ellen. Átkozott angol topic-ok, debate-ek amerikai vendégbölcsészmókamesterek. Csak azért, mert utálom a káposztát, 10 pontot adtak. Kanadai rendőrfelvarróm is lett, és olyan kurva jó sütit tudott csinálni az a Janet, vagy ki, hogy több mellékmondat talán nem is kell. Gyűlültem az idióta elitbe tartozni. Ang.spec., english club – mi a szar?! Kisvárosi, kisiskolás, de elit. Homályos emlékeim vannak az elit szóval való megismerkedésemről, Bea, a nagynéném ott volt.

Érvek mellette a jó, telekádnyi melegvíz és a jó, telekádnyi melegvíz. Tudok én még, ezer fontosat, emezekről lészen szó alább.

Szó esik kelet-német panelokról, nem-panel panelokról, fejlesztésről, emberhányásról.

komment

süti beállítások módosítása