Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:24 Gy_A

Ahol lakom veled 11.

Álmom gyerekszerelmem viszontlátom, zagyválok üres lakás forrókása Töki, öreg kutya, rókák felmész tényleg felmegyünk felmennénk volna kedved - tudom is én hogy kéne - ismerlek én vagy nem?

A pokol megvendégel

Nem vagyok éhes ostoba vagyok és éhes és hűséhes.

Szőrösek a combjaid, a kezed fogni jó, borzasztó nyári forróság, kedvenc pólómra (Művészetek Völgye ‘98+2-höz hasonló, Málta SS-turkálós) kedvenc ingem (rövid ujjú, sötétszürke, nagynénémtől), világos farmer, ésatöbbi. Mozi VÖRÖS CSILLAG pompás izzad a tenyerem, furcsa Frigyes HEJJ de szerencsés vagy jó csaj ez tényleg vagy nem. Fogalmam sincs.

Feledés, rejtegetése a réges-régi képnek, melyen pezsgőspohárba lógatom kukac-ujjaimat: második szerelmem az Első Szerelmem, az Igaz Szerelmem.

Aki mesés városunkat táncra oktatta, csettintgetve fonja körém konspiráló hálóját, kérd fel a Vicát, nagyon akarja MIT akar nagyon?! éjszakai séta kilencvenkilenc nyara Hát megérkeztél hát így ölel egy tizenhároméves leányzó cigarettafüst ül meggyötört homlokodon, középen szétválasztott fiús hajadon megmostad érzem, értem tetted, igen? Head and shoulders milyen gyenge, gyermeklányi vállak törékeny vagy és masszív úszol, jól úszol idegen vagy, végtelenül idegen, mi a szar van ott a plafonon Ó... ó... felkérhetlek? Hócsata utána, hát a Gyuri és a Niki is itt egymásnak képmutatnak, mégis láthatjuk jól mindnyájan, hócsata, a Szabóévát zutty szem alatt találja egy jégdarab HÖHÖ kis kurva szegény védjük meg kis pöcsök mi a faszt akartok a kis kurva mit fekszik ottan Te, a Vica volt az... sírt... Sírt? Hmm. Kéne éreznem valamit? Végtelenül idegen.

komment

süti beállítások módosítása