Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:20 Gy_A

Ahol lakom veled 30.

Meg is lett a foganatja. Mogyorókrém. Nussini svájci csoki vécékendősteriltörlő. Mégse hullik el a fogam. Nemúgy a fogorvosi rendelő említett konstruktivista-szocialista apró fürdőszobacsempéje. A világ továbbra (10 oldallal később) is fürdőszoba.

A izé meg hú öcsém a predátorba aszongya ésakkor zutty levágta a fejét de durva a izét láttad a... na... Svárcenegger Running menekülő ember a motorfűrészes hú Gyaloggalopp a fogorvosi rendelőhöz semmi baj Cradle of Filth csak egy kis időutazásss na annyira azért nem komponista szotyi Peti büdös lábak utcai nadrágok egész nap szerelem sss kuss.

Megyek-e mocsarazni rablópandúrozni?

Kérdésedre válaszolva mocsarazni a Petörkei dzsungelharcaink ihletése után azaranyi lakótelepi erdőrengeteg szocialista romantikus természetkultusznövé-nyek mocsártavában, katonai terepgyakorlatok szünetében szoktunk, hasonló tevékenység a már pedzegetett bokormászáshoz én mindig egy kicsit túlnagy vagyok hozzá de azért helytállok

úristen hogy elmaradtam mióta sss a Kisradák pár éve még derékig süllyedt valami jeges pocsolyába a Szitakötőnéni-féle Malomtó-szabadidőközpontmocsár környékén!

komment

süti beállítások módosítása