Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:21 Gy_A

Ahol lakom veled 25.

dzsungelharc, az apró majmokat kitartóan követi egy nagy melák embergyerek. Fára mászni 140 centivel, néhány kilóval és fára mászni 170 centivel 60 kilóval. Azért csak sikerül.

A Zsebi Krisztiánus Trafóház előtti monstrumfaóriásra a bokorról sikerül csak átmászni (a felfelé kúszás nem megy - a szőnyegporolóra viszont) egy nyurga hülyegyerek akinek nem emlékszem a nevére (elköltöztek) tornacipősen, színes bermudanadrággal váratlanul hátrarúg tökönfáj először. Leszálltak-e a golyóid nézze atyám nem tudom de ön ha esetleg méltóztatna leszállni rólam... Soha semmit nem kérdez és mér pont ezt? Ó je hehehe ó jeh hehehe – azt hittem diszkósláger komolyan nem tudom miért.

Fürdőkába fingani finnegani Rémes bácsi sss Barbatrükk hüp-hüp persely, gumikacsa, halacskák, flakonok, apu csinálj habot s lőn: apu lecsavarja a zuhanyrózsát, hüvelykujját az amúgy is meglehetősen kirobbanó vízsugár keresztmetszetének felére teszi, s felkorbácsolja a szunnyadó nivea (bordázottkupakú) habját tornyosul, a két gyerek rejtezik. Párkáti Danor húga igazjó megmondja, hogy bátyja egy hatalmas nagy tapló lesz ha nagy lesz. Kiszállók!

Igen legjobb lesz. Viszlát világ. Rohadjatok meg. Tetves világ. Zuhanok, zuhanok, elalszok.

komment

süti beállítások módosítása