Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:19 Gy_A

Ahol lakom veled 36.

A tó ahol lakunk poénkodik őstörténeti csodabogárapám. De tényleg, ez a májas nagyon fontos. Legalább tíz éve...

Oszt állj! Találkozó. Sss is aranyosss erről nem isss sss. De kérem haja megnőtt nem álloj jól mint a rövidóca. Dóré Vica. Teste keszeg, szasztok skacok. Ti itt három éve én négy hónapja hogy-hogy nem szoktalak látni titeket a többiekkel mi van szoktál találkozni valakivel kéne de én itt fönn Pesten nem tudnám megszervezni majd összefutunk. Láttad a csajom csajom? Ha-ha. (Nevet.)

Hű bazmeg de szerencsés vagy így szóla Frigyes akinek a lányok kiverik a betonaknánál fürdőkád az egész világ egy fürdőszoba elvégre szociológus vagy mi pár szinttel följebb ugyanaz, mint eggyel lejjebb csapongó, csapongatják pofán is, kék bakancs, eddaldobol földszint apukája Földerlacibácsi fákat ültet a betonrészekbe nemes feladatkonstrukció.

Hű bazmeg de szerencsés vagy a fejed nem szorult a lábaid közé pontossabban a bokáid érted köcsög a bokáid közé kelj fel ébredj Nagybéci húzzunk szerelmespár tetüemberek gyere geci be a mocsárba ott a mi helyünk az idő eljárt fölöttünk a szemét formáját. Ide sasolj öreg harcias a kezem ügyébe felhasználható nyersanyag került jaj csak ezek a kis pöcsök ne piróznának folyton. Én mondom ha ez a kémény nem lenne a füstgomolyagból sehogy se kóvályognék haza. Hazatérés.

komment

süti beállítások módosítása