Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:14 Gy_A

Ahol lakom veled 54.

Újra a régi gödörben nos a homokozó melletti legurulós út melletti szánkózódombok tetején volt egy ilyesmi gödör el lehetett jól bújni a fűbe. Szerintem ez hihetetlenül fontos és izgalmas dolog, lehet vitatkozni, kedves sokak, olvasásra fel! Éppen most azt látom merengve, hogy az éjjeli rohadt tévében leugrottam a magasból, mielőtt körbepillantottam a lakóházak tetején.

Világos nyáreste messzezengő fájdalom a probléma közkeletű.

Zavában jajlik a programok végrehajtása ámen talán az ember újra magára talál regisztrálni ne felejtsek NEMED népe NEVED népe KOROD népe. Ködös Ginnungagap jártam arra nemrég nyomok a hóban a gyárba vezetnek felrobbant garázs mellett vezetett az út garázsváros mifelénk így hívják elég kísérteties hely mikor kicsik voltunk meglehetősen otthonosan mozogtunk ott papírdobozos csúszkálás mágikus egybeolvasztása az évszakoknak a markolók amik kivájták otthonunk kis üregeket biztosítanak az olajosdobozok -hordók elrejtésére.

És egyre csak a mászás felfelé meg a mélybevetés

Hát elel kúl juniúr elel ha nem tudsz magyarul énekelni csak akarsz a burzsoávillaamerikailapostetővel bezzeg az megy mint a buzik is próbálkoznak dehát nem megy nekik.

A cigányverés helyszíne ott a két-v-s kifliricsis meredek feljárónál ha balra fordulunk egy telefonfülke majd ott benn egy betonasztal és padok halovány emléknyomok inkább csak amolyan helyszínelés. Mindössze 5 percig tartott belegázolnom az Őskáosz közepébe.

komment

süti beállítások módosítása