Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 00:52 Gy_A

Ahol lakom veled 84.

Arctalan

Én vagyok, igen, én, az én arcom, sokan azt mondják szép vagyok, úgy érzem, szépségemet a te szolgálatodba kell állítanom. A vőlegényem nem tudom mit fog szólni, arra vár, hogy igazi gyereket szülhessek neki, vagyis az országnak, tényleg, nem is kérdeztem, hogy szült-e már neki valaki nem igazi gyereket. Látod a szép arcom? igazi barbibabaarc, baribaba. Sokféle kenőccsel kenem ám ilyen szépre, így, érintsd meg nyugodtan, sehol egy hiba, egy pötty. Formás az arcom, ugye? A szempilláimat fölrakattam, így őrült hosszúak lettek, aranyos, nem? Jól mutat, ha egy kis csillámfényt rakok ide a szegletére a fejemnek, szóval érted.

Nem az, hogy bizonytalan vagyok ezt a szituációt illetően, úgy érzem, hogy széttártam szerető ölem előtted. Minden rendbe jön, együtt menni fog. Az Albert meg... nem is tudom, mit gondoljak, olyan gyorsan történt a dolog. Talán észre se veszi. Nem volt bajom a hazaszeretetével, nekem bőven elég volt az, ami a haza mellett nekem jutott. Haha! A hazával mégse izélhetett... Meg hát kellettem a családi terveihez. Neked miért kellek? Jól vagy, szerelmem?

hullámzó

A testem, igen, mindig megnéznek az utcán, az emberek megfordulnak és nem csak a férfiak, képzeld, nem. De hát, ha jól meggondoljuk, miért nézne meg egy nő egy férfit, mi van rajt, amit meg kell nézni, nem? Csini a frizurája, bozontolt, olyan rosszfiús, szűk az ingje, izmos a hasa, szőrös a lába, szögletes a cipője? Ugyanolyan színű ruhái vannak, mint a nőknek? Férfias, öreg, mint egy pornósztár? Érdekel is... Bezzeg a nők, ott van bennük minden hatalom, ugye, megmutatkozik, feltárulkozik az erő. Félek, hogy a nagymamám már hiába mondta, hogy a vallás az fontos lesz, egyre fontosabb, azt hiszem, tévedett. Ez az egész nagyon ellentmond a vallásnak. Sokkal inkább pogány.

hús

Nagyon fáj? Nagyon fáj, szerelmem? Bekötöztelek, én ápoló vagyok, tudom hogy kell, remélem jól vagy. Nagyon elbánt veled az az állat kidobó. Ezek vadállatok. Nem tudom, miért, de valaha kedveltem őket. Meg ezt az egész csapatot. Ezt a szórakozást. Ezt a zenét. Az embereket. Most furcsamód máshogy érzek.

Azt hiszem, feltenném rád mindenem.

Miért lettél nekem ilyen fontos, miért?

fejemen

Csak minden úgy kiürült, nem értek semmit.

Erős kézfogás. Szervusz, Albert. Sajnálom, ami történt veled. Bizonyára magasabb célok érdeke volt. Tönkre akarják tenni az országot. Mi ez a gyönge kézfogás, kolléga? Nőm és én ezennel búcsút intünk.

Fontos nekem.

Egy szót se! Helytelenítjük a lakótelepi bandákba verődést, ők a gettót istenítik, próbálják majmolni az amerikai stílust. A négy fal közé bezárva vergődnek ott az emberek FÉLELEM A BÖRTÖNÖD KORLÁTOLT LÉLEK magnetofon, CD-lejátszó, számítógép, televízió, könyvek, édesapa rendszeres autói

a fiatalok meg, ha van ott egy erősebb rapper banda, azokká lesznek. Uralják az utcákat, a tereket. BELVÁROS NO LÁM. A lakótelep egyébként is kommunista maradvány, szerencsétlen dolog SZEGÉNY HATALMAS SZEGÉNY ahol a víz, villany, fűtés egy kézben összpontosul, így lehet egész falunyi lakosságot kézben tartani.

Üldöz a mánia vigyázz Isten mindnyájónkat kezében tartja.

Nem félek a haláltól, mert cselekedni akarok. Ostoba.

Nem így a sátánisták, akik valójában keresztények, várják a halált.

Elment már, elment, itt vagyok, szerelmem, nem fog már bántani. Megadtam neki, amit kért. Egy rágó jól jönne.

Tudod, amikor pici voltam, mindig mondtam anyukámnak: figyeljétek meg, hogy én gazdagabb leszek, mint ti. És sokkal többet meg fogok venni a gyerekemnek. De aztán elgondolkodtam, hogy itt vagyok tizennyolc évesen és ha nem vesznek fel... Elgondolkoztam rajta, hogy ha kirepülök a családi fészekből, teszem azt, felkerülök Pestre, miből fogok megélni, hol fogok lakni? Ha esetleg olyan emberhez megyek férjhez, akinek nem igazán sok pénze van, akkor mi a fenéből fogjuk eltartani magunkat? Énnekem akkor is lesznek igényeim és azokat MEG KELL FIZETNI!!! És nem akarok egy szar panellakásban lakni

ÁTKOZOTT

hanem akkor már szép házban, normálisan be legyen bútorozva... És hogy mi a francból? Én azt nem értem a szüleimnél, hogy nagyon lent indultak és most már megteremtették ezt

MUNKA SZENT MUNKA

És én lehet, hogy nem leszek képes erre. Ezért gondolkoztam azon, hogy ha nem vesznek fel, akkor mindenképpen a nyelvet fogom nagyon nyomni.

PONTOSAN TUDOD HOGY MI KELL = KURVA

Ha nem sikerül kimennem Amerikába, akkor nekem Ausztriában és Németországban rengeteg rokonom van a németet. És el innen Magyarországról! Mert amilyen viszonyok vannak itt, hát rémes!

BRÁVÓ ÁRPÁD LÁNYA nocsak, azt mondtad, gondolkodtál, pedig csak visszaböfögted tudatlan szüleid ostobaságait.

De hogyha nem vesznek fel, hogyha kénytelen leszek itt maradni... Tehát én arra fektetek több hangsúlyt, hogy én egyszer huszonöt éves leszek, meg harminc.

És én nem akarok csóró lenni!!!

BOLDOGOK A SZEGÉNYEK ÉS BULDOGOK A GAZDAGOK

És hogyha már ebbe BELECSÖPPENTEM, akkor ebből elég szörnyű érzés lesz felébredni, hogy nem tudom megvenni, amit szeretnék. Ha nem lesz pénze a barátomnak? Akkor hibáztam, és ha a szívemre hallgatok, akkor hülye vagyok. Ilyenkor én nem tudom... Mindig azt mondtam, hogy csak gazdag emberhez fogok hozzámenni, de ez nagyon relatív. Mert volt egy barátom, akinek aztán annyi pénze volt, hogy csak na! De nem szerettem. Nem is bírtam ki mellette sokáig. Szóval az lenne a legjobb, hogyha úgy vennék magamnak egy házat, vagy egy autót, hogy én keresem meg a pénzt. Magyarországon szerintem nem lehet nagyon érvényesülni, csak piszkos munkával, tehát nem legális módon. Én ezzel tisztában vagyok...

Milyen lakást szeretnék?

FOGD BE A SZÁDAT TE

Imádom ezt a témát! Nekem galériás lakásom lesz, egy óriási medencével, szaunával. Óriási kerttel, mindig rendesen nyírt fűvel, nagy tuják, meg minden. A medencét, azt úgy terveztem, hogy bent lesz a ház alatt, meg lehet, hogy kívül is. Galériás házat akarok mindenképpen, kétszinteset, bástyával. Ugyanis imádom a várakat. Tehát lesz egy bástyaszoba, az a dolgozószoba lesz majd, attól függ, hogy üzletember leszek-e majd, vagy színésznő. Ha színésznő, akkor elég lesz egy kis lyuk is valami lakásnak, valami padlás. Milyen bútorokkal? Én a szívem szerint minden szobát másféle stílusban rendeznék be. Mondjuk, szeretném az egész világot bejárni, úgy, hogy minden kultúrából berendeznék egy szobát. Modern vagy régi? Attól függ! A hálószobám az biztos valami modern lesz, meg a nappalim. Az száz százalék. Ultramodern? Igen, legalábbis az az elképzelésem. Nagy ülőgarnitúra, bárpult, tükrök, MINDENHOL TÜKRÖK!!! Kocsi? Szeretnék egy családi autót. Egy terepjárót. Akkor magamnak egy Mercedest, egy háromajtós, fekete Mercedest. A férjemnek, vagy az élettársamnak férjet azért még nem akarok! egy ezüstszínűt.

Gyerekeket? Két gyereket, és fiút, ha már lehet válogatni. Én már a neveket is kitaláltam, ugyanis női nevekben nem találtam szép nevet a sajátomon kívül. Nekem a Gellért, a Buda tetszik

KISVÁROS KISEMBER KISAGY KISDOLOG

hát a volt barátaim nevei. Két gyerek elég, nem viszem túlzásba a dolgokat. Nekem ilyen különleges nevek tetszenek, nem ezek a tömegnevek, hogy József vagy Attila.

Tényleg, nem is lenne rossz egy bejárónő. Igen, nagyon számítok a szüleimre. De nem a gyereknevelésben. Különben is el akarok menni Kaposvárról.

Miben látom a nagy pénzt?

A SZEMEID Ó KÁRHOZAT

Mondjuk egy nő mit csinálhat? Lehet kurva, ami soha nem lennék!

HÁT PERSZE TE KURVA

Akkor mit csinálhat egy nő? Mit lehet csinálni feketemunkával, amiből meg lehet gazdagodni? Én tőzsdézni szerettem volna, csak akkor nagyon sok pénz kell, és én nem értek a tőzsdéhez. Akkor brókernek kéne lennem, vagy egy olyan bróker kéne, akit nem tízezer forinttal, hanem egymillióval fizetnék meg minimum, mert akkor biztos hogy az én kezemre játszana. Én a tőzsdén nagyon szívesen tőzsdéznék, de ahhoz nincsen százmillió forintom. Még egymillióm sincs.

Szóval ilyen kastélyszerű házat szeretnék. Nekem nagyon tetszenek ezek az újfajta házak. Nálunk otthon csakis ilyen régi bútorok vannak, még az étkezőben is. Nekem nagyon tetszenek az ilyen komoly bútorok. Én ilyen stílusúra rendezném be. Aztán ki tudja, mert lehet, hogyha növök, addigra már a teljesen modernek fognak tetszeni.

NŐSZ, NÖVEKEDSZ, IGEN, SZÖRNYŰ SHOGGOTH

Pap úr, könyörgöm, jöjjön, az öcsémmel valami szörnyű dolog történik, valami történni fog vele, pap úr, az istenért, kérem

köszönöm, persze, bocsánat, hogy felköltöttem izé fölkeltettem

Bűnös életet él, igen, jól mondja, miért magára gondoltam, nem tudom, tudja, én is bűnös életet élek, nem láttam semmit, amikor a kapucsengőt nyomtam, pap úr

tudja be voltunk szívva, bűnös élet ez, de be kellett hogy szívjunk pap úr, nem lehet ezt elviselni és ő már nem is fogja tudni elviselni, azt hiszem, soha többé, baja volt mindennel, gyűlölt mindent, nem örült semminek, a múltban élt

Gyermekem, mindenkit szeretni kell, ez az egyetlen megoldás

félek hogy nagyon nagy baj történt

nézze a zsaruk kinn vannak

Úristen rohanjunk

már nincs itt

hova ment

miért véres az öklöd  miért te

hülye szipós húzz innen a picsába

mutassa a személyigazolványát

igazold magad te szakadt csöves rohadék

ne csinájjad itt a balhét

uraim az úr az én társaságomban érkezett a helyszínre

fogd be a szád öreg

hova a picsába tűntél

hova

jó öcsém?

komment

süti beállítások módosítása