Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:23 Gy_A

Ahol lakom veled 18.

Akkor régen most semmi különbség mindig a most van most van a mindenkor. Ámen. Imák a mesék után énistenem jóistenem lecsukódik máraszemem deatied nyitvalatyám aberényimeghorkol amigalszom vigyázzreám vigyázzkedves szüleimre megazén jótevőmre mikoranap újrafelkel csókolhassuk egymást reggel kelepel az óra kitt-katt lábon álló faóra biztos a papa hozta valami szocialista országbeli üdülőútjáról a két favázával együtt tulajdonképpen tök szépek értékesek meg a kis ébresztő-vekkeróra folyamatosan csenget a redőny lukait szeretem ha nyár van még napfény süt be rajta a nyugvó nap télen a csak akkor használatos városi csodalámpák és a hóautók zaja.

Nem voltak sehol a bekebelező mellek a vágyfonalak a körbeülelő fenekek a vágyfonalak mégis ciciken alszom pihenek életet hallgatok a minden-dudás egyetemén s közben nézem a Derricket.

Klinikák a sss klinika a város szélén [TÉVEDÉS] [*G*Ú*N*Y*] Nivea Duo Ni! Eva Udo anagrammakron születik hó-hó vaksi gyerek.

Meg régen az a durva mesefilm valami fantasy szerű egy ilyen troll mesélt egy öreg bácsi aztán fogadtak meg tudja-e a másik úgy mint ő mozgatni a fülét az meg röhög hogy persze megfogja a nagyokos aztán rémüldözik meg a titokzatos vízilények Innsmouth-elő kocsonyás hártyán hatolnak be idegenek falfehérek érdekes nagyon

komment

süti beállítások módosítása