Anakron

Utolsó kommentek

Címkék

Archívum

Győrffy András Anakron blogja

2013.12.06. 01:16 Gy_A

Ahol lakom veled 49.

Megugye miből áll egy emlék felidézése. Egyesek sütit majszolnak és bizonyosan a polgári világra szavaznak mások különféle lakótelepi underground-kellékeket nézegetnek éspedig hajtógázas sprét gyerekek kezébe nemvaló felnyitni tűzbe dobni sugárzó hőhatásnak kitenni vegyük sorra kupak le kis fújóka le szántóföld közepén lobogó tűz tatatamm tatatamm tam-tiri tambá-dob-dob robban nem-robban

Naná hogy robban

Kinderszar doboza + ecet + sütőpor + kidobni a nyolcadikról ötöt szádra nevedd kuncsorgok a kockacukorért a Sipos júj bekötözte az ágy alá az Olivért él nekifutásból csúszórúgással megrúgta még egyszer öhöm a srácnak fenyőmikifeje volt és szkinhed is volt de kinőtte a feje is megváltozott de azt hiszem megmaradt erőszakmániás militarista kommunizmusgyűlölő lett.

Merugye a ludasmatyi meg belép a végén a Kommunista Pártba. Nagyon vicces, hehe. Kisváros. Nagypolgár. Élhetetlen élni képtelen megélettelen. Letűnt korok tündöklése és bukása – szörnyű tündöklés és megelégedő bukás.

Hi, there! Valamit Kánkániával kapcsolatban írnom kellett volna (fanclub) de inkább maradok a szójátéknál.

A kerek/ovális ablakok miszticizmusa régről ered. Toronyszoba ablaka ha Munkácsy oldalán megyünk egyenesen (ki lakhat ott a sarkon) a zebra túloldalán a ház egy furcsa szobáján két gömbölydeden kísérteties ablak.

komment

süti beállítások módosítása